"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
"Tallinna panoraam" 21.08 Vaata, miks vahetas linlane auto jalgratta vastu, mis seob Vennaskonna lauljat Tõnu Trubetskyt merega? (0)
21. august 2022

Tallinna tänavaid on aastakümneid rajatud peamiselt autodele mõeldes. Täna oleme aga sootuks teises olukorras, kus teedele ja tänavatele on ilmunud ka uued, kaasaegsed liiklusvahendid. Ka jalakäijad on hakanud hindama oma linnaruumi. Kas on võimalik luua kõigile liiklejatele võrdsed tingimused? On aeg rääkida tulevikuplaanidest.

20. augustil möödus 31 aastat Eesti taasisesseisvumisest. Tänasel keerulisel ajal tunneme rõõmu, et meie riik on turvaline koht, kus elada, samas tuleb mõelda ka sellele, et kuidas jääda püsima kultuuri ja rahvana. Tallinnas on alati iseseisvuspäeva päeva tähistatud suurte kontsertitega.

Panoraam käis külas mehel, kelle garaaz on pilgeni täis varandust. Mehe nimi on Rein Kork. Nii mõnigi mees hakkab tema garaazi nähes ilmselt kohe suurt kadedust tundma! Käisime uurimas – kuidas Reinul läheb ja mis hobiga ta seal siis tegeleb.

Kui traditsiooniliselt on Tallinna merepäevad toimunud juulikuus, siis tänavu on nad kui dessert suve lõpus. Järgmisest neljapäeast pühapäevani täituvad neli Tallinna sadamat kontserdite, laatade ja paadisõitega. Mina näiteks plaanin meretaksoga sõitma minna.

Heerold avab Mõigu kalmistu ajaloolised aarded.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.