"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
galerii Taasiseseisvumispäeval pani Nõmmel rahva kaasa elama Curly Strings (0)
21. august 2022
Ilja Matusihis

Sel aastal tähistati Nõmmel taasiseseisvumispäeva ansambli Curly Strings kontserdiga. Kontsert toimus laupäeval, 20. augustil kell 14 Nõmme Maja hoovis (Valdeku 13) ning oli publikule tasuta!

Vaata galeriid (85)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul korraldatakse Nõmmel taasiseseisvumispäeva puhul kontserti juba üheksandat aastat. „Kuna traditsioonilises kontserdipaigas Vabaduse pargis käib praegu aktiivne peremänguväljaku ehitus, ootame tänavu kõiki Nõmme inimesi Nõmme Maja hoovi tasuta kontserti nautima,“ kutsus Kuri.

Curly Strings on 2013. aastal loodud Eesti ansambel, kuhu kuulub neli head sõpra: viiuldaja Eeva Talsi, mandoliinimängija Villu Talsi, kitarrist Jaan Jaago ja kontrabassimängija Taavet Niller. Üle Eesti tuntuks saadi 2014. aasta suve tunnuslooga „Kauges külas“, mis on jätnud jälje paljude eestlaste südametesse ja raadiote mängukavadesse. Aastal 2021 ilmus topeltalbum „Pidu meis eneses“.

Nõmme Maja asub aadressil Valdeku 13. Võimalusel tule kontserdile jalgsi, ratta või ühistranspordiga. Parkimisvõimalused kontserdikoha läheduses on väga piiratud. Autoga tulles pargi see Nõmme keskuse parklatesse või Raudtee tänavale.

Kontsert on kõigile tasuta!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.