"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
tallinna uudised 22.08 Tallinn muudab Vineeri peatuse ümbruse jalakäijatele ohutumaks, elanikud saavad suurjäätmeid jäätmejaamadesse tasuta ära anda, milliseid toetusi pakub linn koolilastele (0)
22. august 2022

Enne kooliaasta algust on Tallinn alustanud kesklinnas Pärnu maanteel Vineeri ja Liivalaia tänava vahelisel lõigul töödega, et liiklust rahustada.

Täna võis näha, et Ajakirjandusmaja ja Vineeri trammipeatuse ülekäigu juures võeti üles kõrgeid äärekive, et need madalamate vastu vahetada. Tatari ja Luha tänava alguses on tähistatud uued ülekäigurajad, Samadel tänavatel teravdatakse autode pöörderaadiuseid. Tegemist on nö lihtsamate töödega, mida saab linn ilma projekteerimiseta kohe ära teha.  

Kliimamuutused on kiiremad kui siiani on arvatud

Suurem osa sellest, mida praegu kaevandatakse läheb meie enda tarbimise peale, nagu riided ja tarbeesemed, mis on visatakse peale lühikest kasutust minema, suund tuleks võtta ringmajanduse põhistele lahendustele.  

Sel nädalal saavad Tallinna elanikud taas suurjäätmeid jäätmejaamadesse tasuta ära anda. Täna veel vähemalt jäätmejaamade avamise ajal väga suurt tungi ei olnud. 

Milliseid toetusi pakub linn koolilastele

Tallinna koolilaste Vanemad saavad nüüd taotleda õppeaasta alguse toetust kõigi kuni 19-aastaste õppivate laste ja noorte jaoks. Uudne toetus on 50 euro suurune ja seda on võimalus saada algavast õppeaastast põhikooli, gümnaasiumi ja kutsehariduse õpilastel.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.