"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
laupäeval ja pühapäeval kell 20 Tallinn Fringe Festivalil esineb monotükiga Londoni West End’i lavadelt tuntud näitlejanna (0)
24. august 2022

Revelations (Ilmutused) on Londoni lavalaudadel nime teinud näitleja Charlie Mullineri monoetendus, mille sisuks on milleeniumi põlvkonnale omaste unistuste tagaajamine üritades samaaegselt hakkama saada Jumala-pohmakaga.

Etendus põhineb autori enda kogemustel evangeelse kristlusega ning räägib humoorika loo Rebecca nimelisest tegelasest, kes on sattunud oma eluga ummikseisu. Parema valiku puudumisel püüab Rebecca usu juurde naasta, kuid lõpetab kooli tualetis masturbeerides ja mõeldes, mis küll valesti läks. Kas ta leiab vastuse endale viimaks ausalt otsa vaadates?

Näitleja Charlie Mulliner on õppinud Walesi Kuninglikus Muusika- ja Teatrikolledžis ning Prantsusmaal prestiižses Philippe Gaulier’i teatrikoolis. Ta on töötanud näitlejana kõikjal üle Ühendkuningriigi, sealhulgas ka populaarsetel Londoni West End’i lavadel. Tallinnas esitletav monoetendus Revelations (Ilmutused) sündis Charlie isiklikust teismeea kogemusest evangeelse kristlasena ning eneseotsingutest peale usu kaotamist. Brightonis toimunud Fringe Festivalil mängis Charlie väljamüüdud saalidele ja nüüd on ta võtnud suuna Tallinn Fringe’ile.

Revelations (Ilmutused)

Staapli 3 galerii ja kunstikohvik

Laupäeval, 27. ja pühapäeval, 28. augustil algusega kell 20.00

Sündmuse link Facebookis: https://fb.me/e/1n8rh94Y2

Pileteid hinnaga 10€ leiab Fienta’st: www.fienta.com/s/revelations-tallinn-fringe

Komöödiaetendus on ingliskeelne ja kestab tund aega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.