"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Lasnamäe päevade raames ootasid tasuta batuudid lapsi hüppama (0)
27. august 2022
Mats Õun

Laupäeval, 27. augustil muutus Tondiloo park Lasnamäe päevade raames üheks päevaks batuudiparadiisiks. Parki paigutati erinevat batuuti, mis olid kõik omanäolised ning tasuta kasutamiseks.

Vaata galeriid (33)

„Planeerides Lasnamäe päevi tahtsime pakkuda tegevusi võimalikult paljudele meie elanikele, nii püüdsime mõelda nii noorte kui vanemate peale. Selleks, et ka meie pisemad linnaosa elanikud saaksid osa linnaosa sünnipäevast, korraldamegi Tondiloo pargis Batuudipäeva, kus batuudid on terve päev lastele tasuta kasutamiseks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Batuudid paigutatakse Tondiloo pargi (rahvasuus tuntud kui Kivila park) tagumisse ossa mäe taha. Batuute saab külastada kl 11-20 ainult ühe päeva, s.o 27. augustil.  Tingituna batuutide suurusest, võivad mõnedel neist olla ka vanusepiirangud. Samuti tuleb arvestada võimalike järjekordadega, sest osadel batuutidel võib korraga viibida teatud arv lapsi. 

Tondiloo pargis batuutidest paarsada meetrit eemal asuval Kivila spordiplatsil toimub samal päeval kl 14-19 Lasnamäe Noortekeskuse eestvedamisel Suvelõpu noortefestival, mille raames toimub tõukeratta turniir, parkuuritöötuba, skautimise töötuba, korvpalli turniir, kohapeal saab tutvuda päästeameti autoga, mängida suuri õuemänge ja palju muud.

Tallinna suurima linnaosa sünnipäeva ehk Lasnamäe päevad kestavad 28. augustini. Lasnamäe päevade programmi on kättesaadav kodulehel: www.tallinn.ee/lasnamae ja oma FB lehel: https://www.facebook.com/Lasnamae

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.