"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Inglirannal kõlas päikeseloojangul mahe muusika (0)
28. august 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval oli võimalik päikeseloojangu aegu Inglirannal osa saada Tallinna Kesklinna selle suve viimasest tasuta kontserdist.

Vaata galeriid (39)

„Merre loojuva päikese taustal annavad sumeda romantilise kavaga kontserdi Ingrid Rabi trio ning Vaiko Eplik & Eliit. Kontsert algab kell 20, päike loojub kell 20.36,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Meenutagem ilusa muusika saatel peagi lõppeva päikselise ja palava suve jooksul kogetud elamusi. Mul on väga hea meel, et linnaosa valitsuse korraldatud suvekontserdid on meelitanud kohale nii rohkearvulise ja erinevas vanuses publiku.“ 

Ingrid Rabi on noor muusik ja helilooja, kes on laulmisega tegelenud kogu oma elu. Ingrid peab end eelkõige džässimuusikuks ja Jazzliidu liikmeks olemine annab sellele ta enda sõnul tähendust juurde. „Muusikat kirjutades inspireerib elu ise – vahel piisab tähendusrikkast tsitaadist, raamatust või sügavast vestlusest. Või siis hoopis kummitama jäänud akordijärgnevusest,“ ütleb Ingrid. 

Vaiko Eplik on oma muusikalise tegevuse jooksul olnud aktiivne lugematuis Eesti ansamblites, andnud välja üle kümne heliplaadi, produtseerinud muusikat ka teistele ning kirjutanud paar tuhat laulu. Vaiko on Eesti popmuusika säravamaid ja omanäolisemaid artiste. Eliiti kuuluvad peale Vaiko Epliku veel Sten Šeripov, Kostja Tsõbulevski ja Kallervo Karu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.