"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
video ja Galerii Jüri Ratase XVI jalgrattavõistlus tõi kokku ligi 400 rattasõpra (0)
28. august 2022
Jüri Ratase XVI jalgrattavõistlus

28. augustil toimus Pirita Velodroomil 16. korda Jüri Ratase korraldamisel tasuta jalgrattavõistlus, kus osales 394 rattasõpra. 

Vaata galeriid (280)

„Aktiivne osavõtt koos perega ja toetav tagasiside annavad kinnitust, et rattasõidust tunnevad rõõmu kõik olenemata east ning tervislikust ajaveetmisest pere ja sõprade seltsis peetakse endiselt lugu. Võistluskavas oli mitmeid distantse nii väiksematele kui suurematele lastele ning täiskasvanutele. Samuti pakkusid koostööpartnerid kohapeal sportlikke ja harivaid tegevusi,“ selgitas võistluse peakorraldaja Jüri Ratas.

Ajaarvestusega oli kõige pikem sõit (12,5 kilomeetrit). Meeste arvestuses võitis Alges Maasikmets, teise koha pälvis Kaupo Raag ning kolmanda koha saavutas Lasse Nõlvik. Naiste arvestuses tuli võitjaks Carol Kuuskman, talle järgnesid Kristin Jõgi ja Marika Sepp. 

Täiskasvanute sõidu tulemused on saadaval sellel lingil: https://www.championchip.ee/results/2311

„Tänan südamest nii kõiki osalejaid kui ka vabatahtlikke ja koostööpartnereid. Tänu nende rõõmsale meelele, sportlikule vaimule ja ühisele tegevusele kinkis 16. korda toimunud jalgrattavõistlus vaid suurepäraseid elamusi. Aasta pärast näeme taas,“ kinnitas Jüri Ratas.

Jüri Ratase XVI jalgrattavõistlust aitasid lisaks 55-le vabatahtlikele korraldada Skechers, Fazer Eesti, AS Vipex, G4S, Sportland, Selver, Balbiino, KH Energia Konsult, AS TTP, Coca-Cola, AS Fifaa, Tallink, Ramirent AS, Kristobal OÜ, Sparta Spordiklubi, Ühisteenused AS, Tänavapuhastus AS, Operation Lifesaver Estonia, Pirita Spordikeskus, Politsei- ja Piirivalveameti Põhja Prefektuur, Põhja-Eesti Päästekeskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.