"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
galerii Lasnamäe päevad lõpetas kolme artisti kontsert (0)
28. august 2022
Albert Truuväärt

Tallinna suurim linnaosa Lasnamäe tähistab sel aastal oma 29. sünnipäeva ning pühapäeval toimus Tondiloo pargis Lasnamäe päevade suur lõpukontsert, kus esinesid Anne Veski, Eduard Toman ning räppar Reket.

Vaata galeriid (81)

„Lasnamäe päevade lõpukontsert on meie üheksapäevalise sünnipäevaürituste maratoni pidulik finiš. Kutsun kõiki meie elanikke ja külalisi liituma meiega pühapäeval Tondiloo pargis, et üheskoos nautida Eesti armastatud artistide esinemisi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Vaata galeriid (55)

Õhtu avas kell 18 näitleja ja laulja Eduard Toman, kelle repertuaari kuuluvad itaalia laulud, ooperi-ja operetiaariad ning kuulus filmimuusika.  Edasi võttis lava üle lasnamäelaste poolt palavalt armastatud Anne Veski, kelle laulude sõnad ja meloodiad on tuntud kõigile. 

Õhtu lõpetas andekas artist Reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb, kelle lapsepõlv möödus Lasnamäel. Reket esitas sellel õhtul nii värskemat kui ka vanemat loomingut ning kindlasti tuli esitamisele ka laul “Võit”, mille video teeb kummarduse tema kodulinnaosale ehk Lasnamäele. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.