"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Meremuuseum ootab lapsi huviklubisse, kus saab osaleda merereisidel ja meisterdada laevasid (0)
30. august 2022

Alates 14. septembrist saavad 2.-4. klassi õpilased taas Eesti Meremuuseumi huviklubis käia. Selleks vajalik registreerumine on avatud muuseumi kodulehel.

„Huviklubis avame lastele meremaailma. Kord nädalas toimetame koos nendega merel või kaldal. Näiteks võtame ette merereise, mille käigus õpime sadamas ohutult käituma ja turvaliselt merel sõitma. Samuti uurime laevu, mis on viinud üle merede inimesi ja kaupu sajandite eest või teevad seda praegu. Lisaks meisterdame enda vesilennuki mudeli,“ selgitas huviklubi tegevust koordineeriv Eesti Meremuuseumi elamusõppe kuraator Irma Mets.

Meremuuseumi huviklubis saavad käia 18 õpilast 2.-4. klassist. Tegevused toimuvad kolmapäeviti kell 16.00-17.30. Neid juhendavad meremuuseumi külastusjuhid kaasates teemaks oleva ala asjatundjaid. Osalustasu on 25 eurot kuus, mis väheneb 15% võrra alates sama pere teisest lapsest.

Huviklubisse registreerumine on avatud Eesti Meremuuseumi kodulehel kuni 13. septembrini 2022.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.