"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kalevi šokolaadipoes Balti jaama turul avati esimene iseteeninduskassa (0)
31. august 2022

Augustis taasavati Balti jaama turul uuele müügipinnale kolinud Kalevi šokolaadipood, kus nüüdsest saab toodete eest tasuda ka iseteeninduskassas. 

Orkla Eesti jaemüügijuhi Tiina Ansperi sõnul on tal hea meel, et esimene iseteeninduskassa avati just uuenduskuuri läbinud Balti jaama Kalevi šokolaadipoes. „Avasime Balti jaama turul värskenduskuuri läbinud Kalevi šokolaadipoe augusti keskel ning see kauplus on esimene üheksast Kalevi šokolaadipoest, kus nüüd iseteeninduskassat kasutada saab. Uus kauplus on suur ja avar ning tootevalik väga lai. Lähiaastatel loodame iseteeninduskassad avada ka meie teistes suuremates šokolaadipoodides üle Eesti, kuid teeme seda järk-järgult,” sõnas Ansperi.

Orkla Eesti haldab kokku üheksat Kalevi šokolaadipoodi, millest kolm asuvad Tallinnas, kaks Tartus, üks Pärnus, Narvas ja Kuressaares. Lisaks asub üks šokolaadipood ka Rae vallas Kalevi tehasega samas majas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.