"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Mupo on kooliaasta alguses ülekäiguradade juures liiklust jälgimas (0)
31. august 2022
Foto Mupo

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) on algava kooliaasta esimestel päevadel väljas igas linnaosas, et aidata koolide lähedal asuvatel ohtlikel ülekäiguradadel ja ristmikel jalakäijaid ning eelkõige esmakordselt kooli minevaid koolijütse ohutult üle tee.

“Rahustame liiklust ja tuletame autojuhtidele meelde, et linnas on kooli algusega seoses liikvel palju lapsi, kellel on see kogemus esmakordne, ja ka neid, kellel suvega liiklusreeglid rooste on läinud. Toredat ja turvalist kooliaasta,” kirjutas mupo sotisaalmeedias. 

Nii neljapäeval kui ka reedel on mupo väljas 13 kooli juures. Lisaks on mupo patrull traditsiooniliselt väljas Viru tänaval parkimist korraldamas ja liiklust reguleerimas, et koolilastel ja nende vanematel oleks esimese koolipäeva puhul õpetajatele lihtsam ja mugavam lilli osta, ja loomulikult selleks, et ei tekiks parkimiskaost. Varasemad aastad näitavad, et Viru tänav saab 1. septembril olema vägagi rahva- ja autoderohke. 

Mupo on väljas Laagna lasteaia-põhikooli, Lasnamäe põhikooli, Tallinna ühisgümnaasiumi, Tõnismäe reaalkooli, Tallinna humanitaargümnaasiumi, Tallinna muusika- ja balletikooli, Tallinna Heleni kooli ja ehtehumanitaargümnaasiumi, Ristiku põhikooli, Kristiine gümnaasiumi, Tallinna tehnikagümnaasiumi, Nõmme põhikooli, Tallinna Inglise kolledži juures ning muusika- ja balletikooli ja ühisgümnaasiumi vahel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.