"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ALBERT: Meil on kõik vajalik ammu kodus olemas (0)
01. september 2022
Albert.

“Suvi on möödunud nagu üks päev. See on alati nii. Miks küll sügis ja talv nii kiiresti ei möödu?” küsis Albert. Pealinn uuris linlastelt, kuidas nad on valmis kooliaasta alguseks.

“Sel suvel oli hea ka kodumaal olla, nii et isegi ei käinud välismaal, saime siin ilusti puhata. Kooliks oleme ammu valmis, sest lapsed on juba suured – lähevad 6. ja 8. klassi,” kinnitas mees.

“Kõik vajalik on meil ammu kodus olemas ja kui on midagi vaja osata, need on täitsa pisiasjad, nagu uued vihikud ja midagi tõsist pole vaja hankida. Nii, et elame rahulikult edasi ja ootame hirmuga uusi elektri- ja kommunaalarveid.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.