"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
ANDRE: Mul on hea meel, et Tallinn toetab esimesse klassi minejaid (0)
01. september 2022
Andre.

“Minu laps läheb esimest korda kooli sel aastal ja mul on väga hea meel, et Tallinna linn ikkagi siiamaani hoolitseb oma elanike eest ja toetab esimesse klassi minejaid. See on igati teretulnud algatus,” arvas Andre. Pealinn uuris linlastelt, kuidas nad on valmis kooliaasta alguseks.

“Ma eriti ei kurda, aga arvestades sellega, et hinnad kasvavad justkui seened iga päev, siis mõtlen, kas ma pean hakkama teist ja kolmandat töökohta otsima, et üldse ellu jääda? Või kuhu see meid üldse viib? Ega olukord ka nii hull ei ole, saab ju midagi ette võtta. Küsimus – miks seda keegi ei tee?”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.