"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
DIANA: Kooliks oleme alati valmis (0)
01. september 2022
Diana.

“Mu poeg lõpetab sel aastal gümnaasiumi. Olen ta üleväga uhke, sest ta on väga tubli ja õpib huviga. Loodan, et ka edaspidi ta elu kulgeb hästi ja ta saavutab rohkem, kui mina oma ajal,” ütles Diana. Pealinn uuris linlastelt, kuidas nad on valmis kooliaasta alguseks.

“Kooliks oleme alati valmis. Poeg on juba liiga suur, et ma peaksin muretsema. Ta teab ise kõike, mis on vaja. Suvel ta töötas, et taskuraha saada ja ma arvan, et ta jätkab tööl käimist nädalavahetustel.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.