"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
suviste ilmade lõpp Lähipäevil võib öösiti kuni kolm kraadi külma tulla (0)
01. september 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

Ilmateenistuse prognoosi järgi jäävad lähipäevil õhusooja maksimumid 16 kraadi juurde, öösiti võib aga kohati kuni kolm kraadi külma tulla, vahendab BNS.

Laupäeva öösel on sisemaal on laialdaselt selge ilm. Rannikualadel on pilvisem ja kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 2-5, põhjarannikul kuni 9 m/s. Õhutemperatuur on sisemaal vahemikus 0 kuni +5 kraadi, maapinnal tuleb kuni -3 kraadi, rannikul on kuni 12 kraadi sooja. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 12-16 kraadi.

Pühapäeva öösel on sisemaal valdavalt selge ja kuiv ilm. Põhjarannikul ja saartel on pilvisem ja kohati sajab vihma. Puhub loode- ja põhjatuul 2-7, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, maapinnal on temperatuur 0 kraadi ümber, rannikul on sooja kuni 12 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, suurem on tõenäosus Eesti idaosas. Õhtul pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on selge, mõnes paigas vahelduva pilvisusega ilm. Rannikul võib kohati hoovihma sadada. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on sisemaal 2-7 kraadi, maapinnal on 0 kraadi ümber, rannikul on kuni 12 kraadi sooja. Päeval on nuutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.