"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide Ühingu saatel peetakse Kristiines sügislaata ja tähistatakse Kuninganna Kristina päeva (0)
01. september 2022
Marko Matvere. Foto: Albert Truuväärt

„Kuninganna Kristiina päev ja Kristiine Sügislaat on toredad linnaosa traditsioonid, kus igal aastal on palju melu, kauplemist ja elav muusika. Kutsume kõiki tarkuseaasta algust koos meiega tähistama, Tallinna ühes kauneimas, Löwenruh’ pargis,“ kutsus Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe pidulisi kokku.

Pühapäeval, 4. septembril saab osaleda linnaosa sügislaadal ning tähistada koos peaesineja „Väikeste Lõõtspillide Ühingu“ ja Marko Matverega Kuninganna Kristiina Päeva. Kauplemisalal, mis asub Löwenruh’ pargis Kullo ja Mustamäe tee vahelisel alal, toimub laat, kus kauplevad käsitöö, talu– ja aiakaupadega kauplejad tervest Eestist.

Kauplemine laadal algab kell 10, Kuninganna päeva avamine kell 12.

Esinevad Väikeste Lõõtspillide Ühing ja Marko Matvere.

Osalemine kõigile TASUTA!

Lisainfo: https://www.facebook.com/events/5454160751317167

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.