"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Põhja-Tallinn tähistab kooliaasta algust perepäevaga (0)
01. september 2022
Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

“Põhja-Tallinnas saab teadmistepäeval õppida hiina keelt, osaleda rulluisusõidu, mullimeistri või hoopis ohutuse teemalises töötoas. Põhja-Tallinna Noortekeskus tutvustab lisaks mängudele ja meisterdamise võimalustele ka noortekeskuse tegevusalasid. Kohal on ka meie kaasaegses kogukonnamajas tegutsev Tallinna Kopli Huvikool, mille õpetajad räägivad uutest huviringidest,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.  

Uue kooliaasta alguse puhul toimub Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis perepäev, kus saab osaleda nii põnevates töötubades kui ka tutvuda erinevate vaba aja veetmise võimalustega.

Perepäev “Oh, kooliaeg, oh kooliaeg…” toimub Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis (Kari 13)1. septembril kell 15-17.Perepäeva info Facebookis: https://fb.me/e/1FVdzw4RE

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.