"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tammsaare pargis tervitab kooliaasta algust hiigelsuur aabits (0)
01. september 2022
Foto: Kesklinna LOV

Tammsaare parki on kooliaasta alguse puhuks taas üles seatud aabitsa installatsioon. Aabitsa juures saab nädala lõpuni pilti teha ja soovi korral saab pildi Kesklinna valitsuse Facebook’i lehele üles riputada.

„Vanuselist piirangut pildistajatele seatud ei ole – õpitakse ju kogu elu,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Ilusat uut kooliaastat kõigile, nii väiketele kui suurtele õppuritele, õpetajatele ja õpilaste vanematele!“

Ühtlasi said soovijad täna märkida Aabitsa juurde üles seatud tahvlitele oma lemmikõppeaine. Küsitluse tulemusest anname peagi Facebook’i vahendusel teada.

Esimest korda kaunistas Tammsaare parki suur Aabits eelmise õppeaasta hakul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.