"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
tallinna uudised 01.09 Taskupargid, kooliaasta algus, Põhja-Tallinna kogukonnakeskuse avamine ning päikesepaneelide paigaldamine hoonetele (0)
01. september 2022

Mis on taskupark?

Taskupark sobib hästi tänavate ilmestamiseks, mis on oma olemuselt jalakäijate sõbralikud ehk tänavad, mis on mõõtkavalt sellised, et inimesed tunnevad ennast seal mugavalt.  

Linnapea tänas kooliaasta alguse puhul vastuvõtuga staazikaid haridustöötajaid

1.september toob linnapilti palju väikseid koolijütse, kes põnevust täis pilguga kooli poole jalutavad. Täna alustas aga Tallinna koolides ka 3868 esimese klassi õpilast, kellele oli tegu esimese koolipäeva pikal teekonnal. Jakob Westholmi Gümnaasiumis kooliteed alustanud lapsed olid juba väga põnevil. 

Ukraina sõjapõgenike lastele haridust andev Vabaduse Kool alustas õppetööga

Täna alustas õppetööga ka uus Ukraina lastele ja noortele mõeldud Vabaduse Kool, kus hakkab õppima ligi 600 õpilast. Pidulik avaaktus toimus meeleoluka kontserdiga Tuvi Pargis, kus oma tervitussõnad ja head soovid edastas ka Ukraina esileedi Olena Zelenska. 

Avati Põhja-Tallinna kogukonnakeskus

Üha suurenevas tarbimishulluses ja keskkonnakriisis on paslik korra mõelda, kas seda, mis sul ära on kulunud või katki on läinud, annab ka paranada ja taaskasutusse võtta? Et asjade parandamisele veidi hoogu juurde anda, on Tallinnas Kopli kogukonnakeskuses valmis saanud linna esimene kogukondlik parandustöökoda. Mis tähendab seda, et kõik kes soovivad midagi korda teha, võivad sammud sinnapoole seada. 

Tallinn hakkab munitsipaalmajadele päikesepaneele paigaldama

Üha kallinev energiahind sunnib tallinlasi ja linnavalitsust mõtlema energia saamise ja kasutamise peale. Tallinn on käivitanud kortermajadele päikesepaneelide paigaldamise toetuse ja plaanib ka munitsipaalmajad katta päikesepaneelidega. Tallinnal on valmis ka juhised, kus on kirjas, millised päikesepaneelid linnakeskkonda sobivad ja kuidas neid paigaldada. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.