"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
"Tallinna panoraam" 04.09 Kas hinnatõus võib jätta nälga? (0)
04. september 2022
Pealinn

Milline muusika kõlab Aivar nurmiku õdusatel kodukontserditel?
Jah.. nemad ongi Kõrsikud: Bonzo, Päss ja Orelipoiss ehk Andrus Albrecht, Alar Piispea ning Jaan Pehk. Kõrsikud võtavad kokku koduaia kontsertsarja Pirital, mille eestvedajaks on juba neljandat hooga, oma koduhoovis, Aivar Nurmik. Aivar on ise ka pillimees ja muusik aga vaba-ajal…   

Heerold Toompea tugimüürist

Kas hinnatõus võib jätta nälga?
Kallinevad hinnad poodides; teadmatus, kui kõrged küttearved ootavad meid sügisel… Linlased, kes on seni kuidagi veel rahaliselt hakkama saanud, seisavad nüüd täbaras olukorras.  

Linnaaedades on käimas kibekiire saagikoristus

Milline tulevik ootab Tallinna vanalinna?
Võtsime neljapäeva hilisõhtul ette külaskäigu legendaarsesse Hella Hundi pubisse, et veenduda, kas siis tõesti on kohalikud meie armsa vanalinna hüljanud.

Ajalehe Pealinn värskest numbrist saate lugeda, millised tervisehädadadasid põhjustab puudulik kehaline aktiivsus noores eas. Tänapäeval liigub piisavalt vaid iga kaheksas laps. Tartu Ülikooli liikumumislabori eksperdi Eva-Maria Riso sõnul erinevad tänapäeva laste kehalised võimed tunduvalt 90ndate noorte võimetest.   

Tallinnas pandi linnamüür helisema

Hooaja viimane lastehommik Getter Jaaniga

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.