"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Nõmme suvise pargikontsertide sarja lõpetab Ines (0)
05. september 2022
Ines. Foto: Ilja Matusihis

Järgmisel neljapäeval, 8. septembril kell 19 algab Nõmmel Ravila pargis suvise kontserdisarja viimane kontsert, kus akustilise kavaga astub üles Ines. Inest saadavad Siim Mäesalu (klahvpill) ja Raul Ojamaa (kitarr). Kontsert on publikule tasuta.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on Ravila pargi kontserdid muutunud kenaks traditsiooniks, milleta linnaosa kultuurisuve enam ette ei kujuta. „Oleme soovinud nõmmekatele pakkuda head kodumaist muusikat ning koostanud alati programmi nii, et igaüks leiaks sealt endale midagi meelepärast,“ lausus linnaosavanem.

Ines trio kontserdil tulevad esitusele aegumatud hitid mõnusas akustilises seades, sealhulgas lood „Iseendale“ ja „Kus kulgeb kuu“. Laulja sai avalikkusele tuntuks laulukonkursi „Kaks takti ette“ kaudu, misjärel tegi koostööd ansambliga 2QuickStart ja alustas oma soolokarjääri. 2000. aastal esindas Ines Eestis Eurovisioonil saavutades kõrge 4. koha. Lisaks muusikalisele tegevusele on Ines juhtinud mitmeid telesaateid ja näidelnud erinevates teleseriaalides.

Ravila park asub aadressil Ravila 13, kuhu võimalusel soovitame tulla jalgsi või jalgrattaga. Kaasa võib võtta piknikuteki või matkatooli, et mugavalt õhtut nautida. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.