"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
TOOMAS UIBO: Minu aias herned suvekuumale vastu ei pidanud (0)
05. september 2022
Toomas Uibo. Foto: Scanpix

“Minu koduaias kasvavad õunapuud, ploomipuu ja eri marjapõõsad. On mustsõstrad, punased sõstrad, tikripõõsad ning üks ebaküdoonia,” kirjeldas ettevõtja, poplaulja ja poliitik Toomas Uibo. Pealinn küsis, kui suur oli tuntud linlaste tänavune aiasaak ning kas nad jagavad seda ja ka muid asju naabritega.

“Igal kevadel külvan ka magusaid herneid, mis sel suvel kahjuks kuumusele alla vandusid, kuid peenralt leiab ka kurke, maasikaid, lehtsalatit ja piparmünti,” lisas Uibo.

“Aias on veel ilupeenrad, kus kasvavad mitmesugused taimed. Peale rooside ei oskagi teiste nimesid öelda, sest see on rohkem elukaaslase pärusmaa.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.