"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tantsud tähtedega Esimesed tantsuvõtted on Jüri Ratasel treener Kristina Tarmeti käe all selgeks õpitud (2)
06. september 2022

“Eesti Vähiliit on 30 aastat oma tegevusega pühendunud vähi ennetamisele ja varajasele avastamisele ning mul on väga hea meel olla osa suurest eesmärgist, et Eesti inimeste tervis oleks hoitud,” kirjutas riigikogu esimees Jüri Ratas Facebookis. “Suur aitäh suurepärasele tantsuõpetajale Kristinale, kellega on rõõm ette võtta uus väljakutse!” Vaata, kuidas Jüri Ratasel esimesed tantsuvõtted välja tulid!

Sügisel naaseb TV3 ekraanidele kauaoodatud saade „Tantsud tähtedega“. 18. augusti hommikul selgus, et uue hooaja esimene osaleja on riigikogu esimees Jüri Ratas.

Heategevusest kantud saade “Tantsud tähtedega” alustab 9. oktoobril, kus rahvahääletuse toel soetatakse Eesti Vähiliidule uue põlvkonna kompuutertomograaf, et kvaliteetne terviseuuringu võimalus jõuaks igasse Eestimaa paika.

Kompuutertomograafia võimaldab teha vaid mõnekümne sekundiga inimese kehast kihilisi ülesvõtteid ning nii saab kiiresti ja tõhusalt läbi uurida suuri kehapiirkondi ja avastada potentsiaalselt eluohtlikke seisundeid.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

temaatik
17. sept. 2022 12:54
https://www.youtube.com/watch?v=BxLp-vmpt_g
stiilinäitaja
11. sept. 2022 08:47
https://www.youtube.com/watch?v=alLi8i9BQK4