"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Mustamäel algavad novembrikuuni kestvad kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
06. september 2022
Foto: Ilja Matusihis / foto on illustratiivne

„Pooltes Tallinna linnaosades on juba alanud kvartalisiseste teede taastusremont ja nüüd võtame ette mitmed objektid Mustamäel. Kokku tehakse iga-aastase kvartalisiseste teede remondi käigus tänavu korda ligi 60 objekti üle linna ning peagi jõuab järg kätte ka teistes linnaosades,“ sõnas abilinnapea Vladimir Svet.

Kolmapäevast, 7. septembrist alustatakse Mustamäe linnaosas kvartalisiseste teede taastusremonttöödega.

„Suured teetööd käivad Mustamäel juba suve algusest, mil alustasime taastusremonttöödega Tammsaare teel, E. Vilde teel ja Sõpruse puiesteel ning nüüd jätkame kvartalisiseste teede kordategemisega. Viimase viie aastaga on Mustamäe teed välja jõudnud uuele kvaliteeditasemele, aga teedeehitus teadagi ei lõppe kunagi,“ lisas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Esimeses järjekorras alustatakse ehitustöödega Akadeemia tee 23a kõrval oleva jalgteega ning seejärel Akadeemia tee 42 juures Akadeemia tee 48 poole suunduv jalgtee, Akadeemia tee 20 – 26 vaheline teelõik ning kuni Akadeemia tee 4, Akadeemia tee 38 ja 32 vaheline teelõik, lasteaed Sinilind, Tammsaare 141, Sõpruse pst 217 ja 221 vaheline tee, Mustamäe tee 161 – 163, Ehitajate tee 84 ja Kuklase tänav.

Taastusremonttööde käigus uuendatakse sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Teostatakse ka puude hoolduslõikus ja haljastustööd.

Ehitustöid teeb Watercom OÜ ja tööde maksumus on 716 537 eurot. Tööde tähtaeg on november.

Liiklejatel palutakse järgida objektidel ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.