"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Päästjad tõid puu otsast alla koolikoti (1)
07. september 2022
Foto on illustratiivne. Foto Scanpix

Päästjad tõid teisipäeva pärastlõunal Tallinna vanalinnas puu otsast alla koolikoti, kuhu koolilaps selle kogemata viskas.

Kell 15.51 helistas häirekeskusesse murelik teismeline tütarlaps, kes teatas, et loopis Tallinna kesklinnas Valli tänaval oma koolikotti, mis õnnetul kombel viie meetri kõrgusele puu otsa kinni jäi, teatas Põhja päästekeskuse pressiesindaja kolmapäeval.

Päästjad tõid koti alla ning andsid tüdrukule tagasi.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

mordor
7. sept. 2022 13:43
Õhusõda ongi lihtne. Meie oleme üleval ja viskame alla. Teie olete all ja viskate üles.