"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Viru keskuse toidutänavat on külastanud üle poole miljoni inimese (0)
07. september 2022
Foto: Viru Toidutänav

Juuni keskpaigas Viru keskuses avatud 1500 ruutmeetril laiuva ja 15 restoranist koosneva toidutänava külastajate arv ületas 560 000 inimest.

Viru keskuse tegevjuht Gertti Kogermann näeb, et vaatamata õhus olevatele kahtlustele ja riskidele, on Eesti inimene endiselt aldis lubama endale häid toiduelamusi. “Juulis oli kenasti näha ka turisti naasmist – meie positiivsed gurmee-uudised on jõudnud ka naabrite juurde,” märkis ta.

Kogermanni sõnul tasub kaks aastat tagasi alustatud keskuse uuenemine end täna ära ja isegi ületab ootusi. “Kõik meie keskuse uued piirkonnad ja uuenenud kauplused on klientide poolt hästi vastu võetud. Järgmise aasta suveks viime keskuse täieliku uuenemise lõpuni ja oodata on vägagi põnevaid uudiseid,” jättis ta õhku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.