"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Ines Trio andis Nõmmel Ravila pargis tasuta kontserdi (0)
08. september 2022
Dmitri Povilaitis

8. septembril kell 19 algas Nõmmel Ravila pargis Ines Trio kontsert, kus tulid esitusele laulja aegumatud hitid mõnusas akustilises seades. Inest saatsid Siim Mäesalu (klahvpill) ja Raul Ojamaa (kitarr). Kontsert oli publikule tasuta.

Vaata galeriid (38)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on tegemist Ravila pargi suvise kontserdisarja viimase kontserdiga. „Juba mitmendat aastatRavila pargis toimuvad kontserdid on publiku poolt hästi vastu võetud ja leidnud suvises kultuurikalendris kindla koha. Oleme soovinud nõmmekatele pakkuda head kodumaist muusikat. Kindlasti toome mõnusaid kontserdielamusi Nõmmele ka järgmisel suvel,“ ütles Kuri.

Ines Trio akustilisel kontserdil kõlasid muu hulgas lood „Iseendale“ ja „Kus kulgeb kuu“. Laulja sai avalikkusele tuntuks laulukonkursi „Kaks takti ette“ kaudu, misjärel tegi koostööd ansambliga 2QuickStart ja alustas oma soolokarjääri. 2000. aastal esindas Ines Eestis Eurovisioonil saavutades kõrge 4. koha. Lisaks muusikalisele tegevusele on Ines juhtinud mitmeid telesaateid ja näidelnud erinevates teleseriaalides.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.