"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Liiklusõnnetuses ümber paiskunud veok peatas Via Baltical liikluse (0)
08. september 2022
Foto Scanpix

Täna kell 12.21 sai häirekeskuse teate, et Pärnumaal Häädemeeste vallas põrkasid esialgsetel andmetel kokku kaks veokit. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks veok ümber ja veoki kütusepaak hakkas lekkima. Päästjad likvideerivad reostust.

Liiklus on sündmuskohal suletud. Politsei abistab liiklejaid ja reguleerib.

“Praegu teadaolevalt keegi õnnetuses viga ei saanud,” ütles PPA pressiesindaja Ann Villmann. “Palume inimestel selles piirkonnas liikudes olla tähelepanelik ja järgida politsei juhiseid. Politsei teeb nüüdsama avariipaigal tööd ja selgitab õnnetuse täpsemaid asjaolusid.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.