"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tõuksiga ülekäigurada ületanud poiss sai kaubikult löögi (0)
08. september 2022
Foto on illustreeriv. Foto Scanpix

Elektritõukerattaga ülekäigurada ületanud poiss sai neljapäeva lõuna ajal Rakveres Võidu ja Karja tänava ristmikul löögi kaubikult ning kiirabi viis ta haiglasse, vahendab BNS.

Esialgsetel andmetel sõitis elektritõukerattal liikunud noormees ülekäigurajale, kus sai kokku sõiduteel liikunud kaubikuga. Sündmuskohale saabunud politseinikud selgitasid välja, et 57-aastane kaubikujuht oli kaine. Tõukerattajuht toimetati täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

“See oli nii jube,” ütles õnnetust pealt näinud naine. Temas sõnul lendas sõidukilt löögi saanud umbes 10-aastane poiss kümmekond meetrit ristmikule. “Katsusin ta pulssi, see lõi, ta liigutas, oi, see oli jube,” sõnas naine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.