"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kaheksa Moldova kodanikku üritasid kaks korda üle piiri Eestisse tulla (0)
09. september 2022
Foto Scanpix

Piirivalvurid tõkestasid neljapäeval kaks korda Eestisse sisenemise kaheksal Moldova kodanikul, kellel puudusid vajalikud dokumendid ja kel polnud riiki tuleku kohta midagi asjalikku öelda.

Esimest korda tõkestati nende Eestisse tulek Luhamaa piiripunktis, teatas BNSile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja. Moldova kodanikud andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. 

Kuigi Moldova kodanikud läksid Venemaale tagasi, püüdsid nad mõned tunnid hiljem uuesti Eestisse pääseda Koidula piiripunkti kaudu. Seekord väljastati neile sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.