"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
President Karis tegi Elizabeth II surma puhul kaastundeavalduse (0)
09. september 2022
Pealinn

President Alar Karis tegi kaastundeavalduse seoses Ühendkuningriigi kuninganna Elizabeth II lahkumisega.

“Eesti mälestab Ühendkuningriigi ja Rahvaste Ühenduse väärikuse kandjat, Tema Majesteeti kuninganna Elizabeth II-st, kes mõistis maailma muutumist ja aitas kaasa meie kõigi kujunemisele palju avatumaks,” seisab kaastundeavalduses.

“Kuninganna Elizabeth II täielik pühendumine oma riigile ja rahvale on sügavalt imetlusväärne. Tema tark ja tasakaalukas, sõbralik ja südamlik suhtumine kõigisse, jääb meid alati inspireerima.”

“Eesti rahvas jääb mäletama Tema Majesteedi sõbralikku külaskäiku Eestisse. Oleme sügavas leinas, avaldame südamest kaastunnet kuninglikule perekonnale ja Ühendkuningriigi ja Rahvaste Ühenduste riikide rahvastele. Mälestus kuninganna Elizabeth II-st kestab igavesti,” seisab president Karise kaastundeavalduses.

Kuninganna Elizabeth II suri neljapäeva õhtul.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.