"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
FOTOD Sõbra tänava kogukond korraldas Nõmmel taas sügislaada (0)
11. september 2022
Mats Õun

Sel pühapäeval, 11. septembril toimus kella 10-16 Nõmmel Sõbra tänaval juba kaheksandat korda sügislaat, kus lisaks laadamüügile ja kodukohvikutele leidis aset mitmeid meeleolukaid ettevõtmisi.

Vaata galeriid (84)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul elab Nõmmel hulgaliselt sädeinimesi, kelle eestvedamisel on juba aastaid üle Nõmme korraldatud linnarahvale toredaid sündmusi, Sõbra tänava sügislaat on üks sellistest. „Ka linnaosavalitsus seab koos oma allasutustega pühapäeval Sõbra tänaval telgid üles, et tutvustada laadalistele linnaosa poolt pakutavaid teenuseid ning tegevusi ja alanud hooajal toimuvaid üritusi,“ lausus linnaosavanem.

„Soovime sügislaadal ühistegevuse kaudu suurendada kogukonnatunnet, õppida paremini tundma naabreid ja pakkuda linnarahvale võimalust teha sügisene jalutuskäik meie linnaosa kaunitel tänavatel. Avatud kodukohvikutes pakume võimalust nautida head sööki ja jooki. Huvilised saavad kaasa osta rikkalikke sügisande ja eestimaist käsitööd,“ rääkis laada peakorraldaja Eve-Viktoria Lasberg.

Laadaalale autoga ei saa. Külastajatel paluvad korraldajad võimalusel tulla laadale jalgsi, ratta või bussiga nr 18 (Hõimu peatus). Autod saab jätta näiteks Nõmme ujula, Jannseni poe või Hiiu haigla parklasse.

Lisaks kauplejatele on Sõbra tänava laadal:

kl 10-11 Zumba pühapäev (Ilmarise terviseraja alguses)

kl 12-15 Väikese Sõbra jooks (start ja finiš Ilmarise terviseraja alguses, vajalik eelregistreerimine kuni 9. septembrini www.tallinn.ee/nomme)

kl 12 ja kl 14 mölkky-turniir Nõmme noortekeskuste telgi juures

Sõbra 49 ees Heinar Jahu kabe ja male töötoad

Sõbra 53 platsil:

kl 11 esinevad Nõmme huvikooli õpilased

kl 11-15 avatud puutöökoda ja meistrite koda

kl 12.30-13.15 esineb Nõmme pärimusmuusikakool

Rohkem infot leiab laada Facebooki lehelt https://www.facebook.com/S%C3%B5bra-t%C3%A4nava-s%C3%BCgislaat-307514296089693

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.