"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ASTRA: talv tuleb rahalises mõttes varasemast kõvasti valusam (0)
12. september 2022

“Talv on tõesti tulemas ja sel aasta tuleb see rahalises mõttes varasemast kõvasti valusam,” rääkis Astra. “Meie elame kortermajas ja perekond on suur, seega tarbimine on ka üle keskmise. Vaatame, mis valitsus teeb.”

“Olen lugenud, et sügisel pakutakse mingit paketti, kus keskmine hind pidi olema u 16 senti Kw/H,” lisas Astra. “Praegused uued tingimused aga pakuvad 25-30 senti Kw/H. Annab mõelda, aga seni on need vaid jutud. Kuidas sa säästad kodus, kui sul on mitme lapsega perekond? Oma elu sa nii kergesti ikka ei muuda.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.