"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jälgi Raudteeülesõidu kohtades on käsil süsteemide uuendamine: Foorisignalisatsiooni asemel tuleb juhinduda liiklusmärkidest (0)
12. september 2022
Foto: Liiklusjärelevalvekeskus

Tallinnas on hetkel nii mõnelgi raudteeülesõidul käsil süsteemide uuendamine ja foorisignalisatsiooni asemel tuleb juhinduda liiklusmärkidest,” kirjutas Liiklusjärelevalvekeskus Facebookis. “Kui ristmikul võib liiklusmärgi „Peatu ja anna teed“ puhul stoppjoone puudumisel peatuda lõikuva sõidutee ääre ees, siis raudtee puhul tuleb peatuda „Peatu ja anna teed“ märgi ees.

“Sõidukit raudteeülesõidukohal peatada ei tohi, alusta raudtee ületamist siis, kui oled ületamise ohutuses veendunud ja saad seda teha ilma peatumata,” lisas Liiklusjärelevalvekeskus. “Olenemata tõkkepuu asendist või lubavast foorituledest, on rongil alati raudteeülesõidukohal eesõigus. Rongide liikumiskiirust on uuendatavatel ülesõidukohtadel piiratud, kuid ole palun raudteed ületades alati tähelepanelik. Turvalist liiklemist!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.