"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
SERGEI: mul on väga kehv tunne talvele mõeldes (0)
12. september 2022
Sergei.

“Elan ise Tallinnas, aga teine korter on mul Maardus. Ja kui Tallinnas on igaühel eraldi leping elektrimüüjaga, siis Maardus on meil mingisugune ühine leping ühistu peale. See on kummaline, aga mulle öeldi, et nii on ja seda muuta ei saa,” ütles Sergei.

“Ja see pakett on börsihinnaga. Septembrikuu eest lubati, et maksan 50 senti/KwH. See on puhas röövimine ju,” lisas Sergei.

“Tallinnas sain vähemalt uue paketi kolmeks aastaks. Nüüd maksan 22 senti Kw/H, kuid võrreldes sellega, et varem olen maksnud 8 senti/KwH, pole see ka eriti tore uudis. Ei tea, mis edasi saab. Mul on väga kehv tunne talvele mõeldes.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.