"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Abilinnapea Svet tervitas uut kolleegi: tahtsin näidata, et olen tema stiili suurim fänn (0)
13. september 2022
Tallinna abilinnapead Tanel Kiik ja Vladimir Svet. Foto: Vladimir Sveti ühismeediakonto

Tallinna abilinnapea Tanel Kiige esimene tööpäev uues ametis algas meeleolukalt, kui kolleeg Vladimir Svet tuli uut kolleegi tervitama koheva parukaga. “Kes oskas ennustada, et ta enne tööle tulekut soengu mahtu nii otsustavalt kärbib? Igatahes, jõudu tööle ja loodan, et Tanel ei lähe selle tööga kiilaks!” kirjutas Svet Facebookis.

Tanel Kiik võttis ameti üle Andrei Novikovilt, kelle viimane tööpäev oli 12. augustil. Novikov liikus abilinnapea ametikohalt Tallinna Linnatranspordi Asi juhatuse liikmeks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.