"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kristiine linnaosa valitsus alustab vabaõhu hoovikohtumistega (0)
13. september 2022
Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Kristiine linnaosas algavad taas hoovikohtumised linnaelanikega. Esimene kohtumine toimub 13. septembril kell 18:00 Endla tn 51 maja hoovis.

“Linnaosa on heaks traditsiooniks saanud korraldada igal aastal septembris kohtumisi kohalike elanikega ja seda nende kodu lähedal – tuues sel viisil paljud hüved kodule lähemale. Sel aastal on eesmärgiks võimalikult paljude linnaelanike kaasamine aruteludesse,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kohapeal on võimalik arutleda kõikvõimalikel kodukohaga seotud teemadel, alates turvalisusest või parkimisest ja lõpetades sellega, mida planeeritakse Kristiine linnaossa lähiaastatel. Avaneb võimalus suhelda linnaosavalitsuse spetsialistidega ja miks mitte – toredalt aega veeta!

Lisaks arutelule ootab osalejaid kohvilaud, mõnus muusika ning kohaletulnud lapsi lõbustavad Kristiine Noortekeskus ja jalgpalliklubi FC Flora.

„Hoovikohtumisel saab linnaosa ametnikuga otse oma murest rääkida ja üheskoos leida lahendus. Soosime igati igasuguseid arutelusid linnamajandamise ja kodukohaga seotud teemadel,“ kutsub Riibe linlasi hoovikohtumistel nüüd ja edaspidi osalema, ning lisab, et üheskoos muudetakse piirkond veelgi paremaks.

Kohtumisel osalevad ka piirkonna politsei esindajad, kellega saab soovi korral vestelda huvipakkuvatel teemadel.

Hoovikohtumised toimuvad:

13. septembril kell 18:00 Endla tn 51 ja Koskla tn 5 hoovis.

14. septembril kell 18:00 Alajaama tn 1 (korvpalliplatsil)

15. septembril kell 18:00 Sõjakooli tn 15 (Kristiine City Rändaed)

Lisainfo: FACEBOOK ÜRITUS

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.