"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
video Kristiines avati Tallinna kaasava eelarve raames rajatud äge atraktsioon - Löwenruh’ pargi madalseiklusrada (0)
13. september 2022

Esmaspäeval, 12. septembril kell 16 avatakse Tallinna kaasava eelarve raames rajatud Löwenruh’ pargi madalseiklusrada (pargi Algi tänava poolses osas).

Kristiinesse madalseiklusraja loomise idee tuli  15-aastaselt õpilaselt Rachel Karolin Kundalt, mis meeldis ka kohalikele elanikele. “Õhtusöögilauas rääkis vanaema, et Kristiine Linnaosa valitsusse on võimalik saata oma idee, kuidas seda kohta hubasemaks teha,” rääkis autor. “Ja mul tuligi kohe idee, et võiks olla mõnus seikluspark. Näen seda ise esimest korda ja mul on hea meel, et siin on palju erinevaid atraktsioone, kus peal olla.”

Tänasel üritusel esines slackline maailmameister ning lapsed said proovida ainulaadse madalaseiklusraja atraktsioone. Üle kõige pakkus rõõmus trossiga laskumine.

“Väga äge on siin seigelda ja ringi joosta,” arvas seiklusparki külastanud Norman.

Löwenruh´ pargi madalseiklusraja projekteeris ja ehitas 3park Eesti OÜ ning seda finantseeriti Tallinna linna kaasavast eelarve rahalistest vahenditest. Kaasavale eelarvele on igal tallinlasel võimalik esitada ideid, mida linna raha eest võiks avalikku ruumi rajada.

2023. aasta Tallinna kaasava eelarve ideekorje algas esmaspäevast, 12. septembrist ning ideid saavad linlased esitada kuni 2. oktoobrini. Ideid on võimalik esitada nii Tallinna veebilehel, linnaosavalitsustes kui Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis. Kogu info kaasava eelarve kohta leiab www.tallinn.ee/et/kaasaveelarve .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.