"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
fotod Selle aasta kauneim Nõmme koduaed asub Lemmiku tänaval (0)
14. september 2022
Foto: perekond Kaljumäe erakogu

Tänavune Nõmme kauni koduaia konkurss on lõppenud. 2022. aasta Nõmme linnaosa kaunima koduaia tiitli pälvis aadressil Lemmiku 83 asuv Helen ja Kaido Kaljumäe aed.

Vaata galeriid (4)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on linnaosas palju kauneid ja eriilmelisi aedu. „Perekond Kaljumäe aia puhul paelus, et selle loomisel on oma panuse andnud terve pere ning seal saavad lisaks taimede ilu nautimisele mõnusalt aega veeta nii lapsed kui vanemad. Konkursi märksõnadeks olid mitmekesisus, mida väljendab lisaks liigirikkusele ka aia funktsionaalsus, originaalsus ning sobivus ümbritsevasse ruumi,“ lausus linnaosavanem.

Helen Kaljumäe ütles, et aia loomisel on nad suurt rõhku pannud sellele, et seal ei kasvaks ainult lilled, vaid et aias oleks ka lastel hea mängida ja sporti teha. „Meie jaoks on väga oluline, et elame perega sellises kodus, mille oleme ise loonud. Aja jooksul on aed arenenud, kuna on tulnud uusi mõtteid ja ideid,“ rääkis Kaljumäe.

Konkursi „Nõmme kaunim aed 2022“ võitja saab auhinnaks aianduskeskuse Hortes 100-eurose kinkekaardi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.