"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
fotod Tallinn tunnustab tiitlivõistlustel medaleid võitnud sportlasi (0)
14. september 2022
Foto Mats Õun

Tallinn tänas ja tunnustas Münchenis toimunud kergejõustiku Euroopa meistrivõistluste kümnevõistluses pronksmedali võitnud Janek Õiglast,  veemootorispordi maailmameistrivõistlustel F-4 paadiklassis kuldmedali võitnud Stefan Arandit ja discgolfi võistkondlikel maailmameistrivõistlustel kuldmedali võitnud Kristi Unti.

Vaata galeriid (27)

„Möödunud kuul oli meil taas põhjust tunda uhkust oma kaaslinlaste edu ja saavutuste üle tiitlivõistlustel. Koju toodi nii säravaimad medalid kahelt maailmameistrivõistluselt kui ka pronksmedal Euroopa meistrivõistlustelt. Sportlased on meile pakkunud võimsaid emotsioone võistlustele kaasaelamisel ning andnud hindamatu panuse, et väike Eesti paistaks silma suurte tegudega. Tänan kõiki tiitlivõitjaid ning soovin jõudu ja energiat uuteks võitudeks,“ rääkis abilinnapea Vadim Belobrovtsev.  

Tallinlane Janek Õiglane võitis pronksmedali 16. augustil Münchenis toimunud kergejõustiku Euroopa meistivõistlustel kümnevõistluses tulemusega 8346 punkti. Tallinna linn tunnustab ja toetab Janek Õiglast 1800 euroga ja tema treenerit James Thomast 700 euroga.

Stefan Arand võitis kuldmedali 28. augustil Rootsis, Smedjebackenis toimunud veemootorispordi maailmameistrivõistlustel F-4 paadiklassis, kus varasemalt ei ole ükski eestlane meistritiitlit võitnud. Tallinn tunnustab ja toetab Stefan Arandit 2800 euroga ja tema treenerit Aivar Arandit 1200 euroga.

Tallinlane Kristi Unt võitis kuldmedali 20. augustil Horvaatias toimunud discgolfi võistkondlikel maailmameistivõistlustel, kokku kuulus võistkonda üheksa liiget. Tallinn premeerib ja tunnustab Kristi Unti 1200 euroga ja võistkonna treenerit Siim Ühtidit 1200 euroga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.