"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Kolumbus Kris: Me oleme Eesti roki tarakanid - meid pole võtnud disko ega võta ka tuumasõda (0)
16. september 2022

Lihtsalt sellepärast, et sel päeval esineb seal Eesti oma ZZ Top – kuulikindel ja roostevaba Kolumbus Kris, kes äsja tähistas oma 35-ndat sünnipäeva. “Me oleme Eesti roki tarakanid – meid pole võtnud disko ega võta ka tuumasõda,” muhelevad viimased kolmkümmend viis aastat regulaarselt esinenud ja terve Skandinaavia ning pool Ameerikatki läbi käinud muusikud kampas.

“Sõpradega on ikka tore koos muusikat teha,” lisab trummar Andres Oja ja täpsustab, et vend Aivar Oja asemel, kes võttis kätte ja hakkas pensionäriks on neil nüü pundis “uus poiss” Erkki Sepp.

Gunnar Grapsi ja Tõnis Mägi bändides kõva lavakooli saanud meeste sõnul suudavad nad mängida iga kell ja igas asendis, kuid enamasti teevad nad seda siiski õhtuti ja püsti, erandiks trummar Andres Oja.

“Püramiide me kohe kindlasti laval püstitama ei hakka, et “Erilist kaabakat” või “Tõnu elab Võrus” esitada,” kinnitab bändi bassimees Jaanus Raudkats.

Rokisügise avakontserdil Hiiu Pubis lubab bänd mängida seni, kuni viimane kuulaja veel püsti seista ja kaasa õõtsuda jaksab: “Meil on meie vanad lood, meil on meie uued lood ja meil on veel kaverid ka, repertuaaripuudust ei ole, pange aga vaim ja vägi valmis!”

Kolumbus Krisi rokisügise avakontsert Hiiu Pubis toimub reedel 16. septembril algusega kell 20.00 ja pidu kestab, kuni on pidulisi.

Ürituse FB link: https://www.facebook.com/events/437987431544840 Eelmüügipileteid vahendab FIENTA.COM: https://fienta.com/et/kolumbus-kris-16-september-hiiu-pubis

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.