"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Ülikooli õpilasakadeemia ootab noori kursustele (0)
16. september 2022
Foto: Scanpix

Tallinna Ülikooli õpilasakadeemia ootab gümnasiste ja oma õpingutes vaheaastal olevaid noori kandideerima just neile suunatud kursustele, registreerimine on avatud kuni 26. septembrini. Akadeemia pakub tänavu kaheksat erinevat kursust, mille käigus saavad noored lähemalt tutvuda ülikooliõpingutega, et olla oma tulevastes õpinguvalikutes teadlikumad, vahendab BNS.

Õpilasakadeemia kursusi viivad läbi Tallinna ülikooli õppejõud ja praktikud väljastpoolt ülikooli. Kursused kestavad ühe semestri ning maksavad 40–50 eurot, sõltuvalt programmist. Akadeemia läbimine annab noortele täienduskoolituse tunnistuse, mille väärtus on kaks ainepunkti (EAP). Need ainepunktid saab kursuse läbija ülikooli astudes valikainena üle kanda.

Kursused toimuvad Tallinna ülikoolis kohapeal, vaid programmi “Õppimine ja areng” viivad õppejõud läbi Zoomis. Õppetöö toimub nädalavahetustel.

Tallinna ülikooli õpilasakadeemias on sügissemestril avatud järgmised kursused: “Ristmeedia turundus”; “Akadeemiline kirjutamine inglise keeles”; “Õppimine ja areng”; “Erivajadused – avasta kaaslase eriline maailm”; “Rakenduspsühholoogia: vaadates tulevikku”;
“Kella viie loodustee – eksperimendid loodusteadustes”; “What is literature? Keys to understanding literary language”; “Sotsioloogia algajatele (vene keeles)”.

Täpsem info on õpilasakadeemia kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.