"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Veerenni tänaval algab kolmapäevani kestev hooldusremont (0)
16. september 2022
Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

Veerenni tänava Siduri ja Viadukti tänava vahelisel lõigul alustatakse pühapäeva, 18. septembri õhtul freesimis- ja asfalteerimistöödega.

Tulenevalt Veerenni tänava liiklustihedusest teostatakse töid öisel ajal, asfalteerimistööd kestavad olenevalt ilmastikutingimustest orienteeruvalt kuni 21. septembri hommikuni. Tööde ajal on tänav küll liiklusele avatud, kuid tuleb järgida ajutist liikluskorraldust. Tööde teostamisega kaasneb paratamatult ka müra, mis võib ajutiselt öörahu häirida. Loodame kohalike elanike mõistvale suhtumisele.

Veerenni tänava hooldusremonttööd tellis Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.