"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Politsei pidas kinni tapmises kahtlustatava 59-aastase mehe (0)
17. september 2022
Pealinn/Pilt on illustratiivne

Politsei pidas reedel, 16. septembril kinni 59-aastase mehe, keda kahtlustatakse 53-aastasele mehele surmavate vigastuste tekitamises.

Eile õhtul kella 18.20 ajal anti häirekeskusele teada teadvuseta mehest Valgas asuvas korteris. Korterisse jõudnud meedikud tuvastasid mehe surma ning leidsid surnukehalt vägivallale viitavad tundemärgid.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Argo Turba rääkis, et sündmuskohalt kogutud tõendid viitavad sellele, et mehele surmavate vigastuste tekitamises on alust kahtlustada samas korteris viibinud 59-aastast meest, kellega ühiselt alkoholi tarvitati. „Pidasime 59-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning juhtunu üksikasjad selgitame alustatud kriminaalmenetluses,“ ütles Turba.

Alustatud menetlust viib läbi Lõuna prefektuur ja juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.