"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
"Tallinna panoraam" 18.09 Utilitas kaugkütte hinda Tallinnas ei tõsta, milline on vähiravi tulevik, kuidas edeneb Linnateatri hoone ehitus, Kaja Kultuurikeskuses algasid taaskord legendaarsed tantsuõhtud (1)
18. september 2022
Pealinn

Naabrid kauplevad – kas lülitada küte sisse või olla veidi veel jahedas? Vähiliidu 30. juubeli puhul uurime, mida lubab kõikvõimas meditsiin tulevikuks? Saates näete ka parimaid kaadreid Kadriorus ja Vanalinnas toimunud Valgus Kõnnib festivalit.

Kodulinna maja.

Utilitas kaugkütte hinda Tallinnas ei tõsta.

Kaja Kultuurikeskuses algasid taaskord legendaarsed tantsuõhtud.

Milline on vähiravi tulevik?

Valgus kõnnib festival avab väravad muinasjutumaailma.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

temaatik
18. sept. 2022 11:40
https://pohjaeesti.treraadio.ee/kordus/8764/raagime-asjast