"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
AMELIA: Tallinnas on rattasõiduks üha paremad tingimused (0)
19. september 2022
Amelia.

“Mina olen küll elu jooksul spordiga tegelenud, eelistan rahulikumaid variante, nagu jalgrattasõit, vahel jooksen hommikuti,” ütles Amelia. Pealinn uuris linlastelt, kui palju nad spordiga tegelevad ning millised on selleks parimad paigad linnas.

“Tore, et viimasel ajal on Tallinnas üha paremad tingimused selleks, et saaks jalgrattaga ohutult ja kiiresti sõita kergliiklusteel kasvõi Haaberstist Piritani. Eriti mõnus, et need kergliiklusteed kulgevad mööda mereäärt,” kiitis Amelia.

“Samuti on mul hea meel, et Tallinnas toimub sel aastal suur tenniseturniir, see on ülimalt uhke tegu.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.