"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
INNA UIT: Hooletusse jäetud loomadest on kahju (0)
19. september 2022
Inna Uit.

“Praegu on mul teiste lemmikloomade seas kaks papagoid. Meie kodus lendavad nad ringi vabalt, puuris on linnud siis, kui meid kodus ei ole. Kui on hoolitsev omanik, siis papagoid ära ei lenda,” ütles Eesti edukaim naiskulturist Inna Uit. Pooltes Tallinna peredes elab mõni lemmikloom. Pealinn küsis, kui hoolsad on tallinlased oma lemmikute eest hoolitsemisel.

“Puuri viime need linnud ka siis, kui nad magavad. Kas siis õlal, käe või rinna peal. Ja et neil ikka hea uni tuleks, viskame puurile teki peale. Papagoid magavad kaua, vajades keskmiselt 13 tunni pikkust und,” kirjeldas Uit.

“Minu lemmikloomade hulka kuuluvad koerte kõrvale ka kassid. Kasse peetakse iseseisvaks, kuid kodukassid on ikka perenaise või peremehe hoole all. Sööta ja koristada tuleb järjepidevalt. Päris iseseisvad saavad olla ainult hulkuvad kassid, keda meil kahjuks ikkagi kohtab. Hooletusse jäetud loomadest on kahju.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.