"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
MARJU LÄNIK: Looma siiras rõõm oma peremehe üle on lemmiku eest nähtud vaeva väärt (0)
19. september 2022
Marju Länik. Foto: Albert Truuväärt

“Minu lemmikloomadeks on koerad. Kas nad kasvavad oma majas või korteris, polegi kõige tähtsam. Tähtis on hoolitsev ja tähelepanelik suhtumine,” arvas poplaulja Marju Länik. Pooltes Tallinna peredes elab mõni lemmikloom. Pealinn küsis, kui hoolsad on tallinlased oma lemmikute eest hoolitsemisel.

“Tahan rõhutada, et lemmiklooma võtmine on vastutusrikas otsus. Tuleb harjuda mõttega, et päeva jooksul on vaja igati arvestada looma vajadustega – igapäevased jalutuskäigud tuleks päevarutiini sisse kirjutada. Kui on vaja mitmeks päevaks kodust lahkuda, võib praegusel ajal ju ka näiteks lemmikloomade hotelle kasutada,” sõnas Länik.

“Kes on looma võtnud, teab ka seda, kui palju lemmik emotsionaalselt tagasi annab. Juba see, kui ta koju tulles sulle vastu jookseb ja tema silmis siirast rõõmu näed, on nähtud vaeva väärt.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.