"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Osale teisipäeval Nõmmel põnevas mälumängus (0)
19. september 2022

Hiiu Pubi mälumäng on põnev mälumängusari, mis toimub juba seitsmendat korda 20. septembril kell 19.00 Hiiu Pubis (Pärnu mnt 325).

Mälumängu viib läbi Erik Aru.Võistkondlikule Mälumängule saavad registreerida kõik kuni neljaliikmelised ajuderagistamise võistkonnad e-mailitsi: info@hiiupubi.eu või siis tund enne algust kohapeal. Millised on küsimused ja teemad, see jääb igal korral üllatuseks. Seega veidi ka põnevust

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.