"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VITALI: Tänu uutele terviseradadele on mugav ja mõnus metsades jalutada (0)
19. september 2022
Vitali.

“Mina olen vana poksija ja poksitrennid toimusid enamasti siseruumides. Kuid värske õhk teeb ju ainult head ja mina sõidan esimesel võimalusel suvel maale, randa,” ütles Vitali. Pealinn uuris linlastelt, kui palju nad spordiga tegelevad ning millised on selleks parimad paigad linnas.

“Meeldib ka metsades jalutada. Tänu meie uutele terviseradadele on see praegu eriti mugav ja mõnus. Rabas meeldib mulle ka käia. Mõni raba on nii hästi hoitud ja soe suviti, et ei tahaks sealt üldse ära minna,” sõnas Vitali.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.